MARS/31
2010-03-31 / 10:54:20 / allmänt babbel

Tjolahoppsansa!

Hur är det med er i dag?
Om ungefär en timma skall jag och mor ta bussen till centralen, sedan ta tåget till Burlöv för att bränna min kära moders pengar (= Looking forward to it!
Sitter framför flickr och beundrar fotografier. Måste gå, bloggar senare!

WE LOVE SHARKS
2010-03-31 / 00:08:36 / allmänt babbel

Skall tipsa er om den ideella föreningen WE LOVE SHARKS. Denna förening har som syfte att informera andra människor om hur livet ser ut för dagens hajar. Den arbetar även mot hajfensfiske som i dag är ett väldigt stort problem. På deras hemsida finner ni mer information angående detta.

Personerna som driver denna förening är väldigt engagerade. Jag har talat med en av ledarna, Christoffer. Han brinner verkligen för denna förening och uppskattar nya medlemmar. Om ni är intresserade och känner för att göra en god gärning, bli medlem!

THE EMPIRE STRIKES JACK
2010-03-30 / 23:08:31 / allmänt babbel

God kväll!

Såg just gårdagens avsnitt av favoritserien Gossip Girl. Karaktären Jenny kan gå och dra sig i byxan. Hon skall ej tro att hon kan roffa åt sig Nate. Nate är Serenas, håller stenhårt på dem. Punkt slut.
Var tvungen att avreagera mig en gnutta.


Gårdagens avsnitt.
p: tv fanatic

Funderar på om jag skall gå till sängs eller om jag skall läsa vidare i en av mina böcker, svårt val ärligt talat. Tror minsann jag läser ett kapitel eller två av Linas kvällsbok. Vi hörs in the morning! Ciao!


KAT MACLEOD
2010-03-30 / 13:08:41 / allmänt babbel





i: kat macleod
p: flickr

MARS/30
2010-03-30 / 13:05:21 / allmänt babbel

God morgon, eller god dag kanske man skall säga (=
Då jag finner olikfärgade sockor precis överallt i mina två små rum, har jag bestämt mig för att städa i dag. Det skall dammsugas, dammtorkas och göras fint. Skall även göra i ordning mina två garderober. I min ena garderob, där det finns hyllor, har jag utöver kläder även min neccesär, hårprodukter, paket med linser samt tusentals små påsar från Åhlens. Dessa påsar skall sorteras och gamla produkter av alla möjliga slag skall slängas. En riktig vårstädning kan man kalla det. Vad skall ni roa er med denna fina marsdag?


MARS/29 KVÄLL
2010-03-29 / 21:10:18 / allmänt babbel

God kväll gott folk!

Min dag har bestått av ren lathet och läsning av en allt för lång bok. Vindens skugga är verkligen bra, men jag finner ständigt andra saker att roa mig med, som till exempel dig, min fina datormanick. Du ligger här så fint och oskyldigt brevid mina fötter, väntandes på att bli använd, frestelsen min stiger och du hamnar ännu en gång i mitt knä. Why?!?



Den allt för långa boken.

ZARA
2010-03-29 / 16:41:32 / allmänt babbel

Fann nyss ett, för mig, helt nytt och främmande linne från butiken Zara på kanten av min soffa. Har mamma varit generös, i hemlighet?

Gud vad jag vill spendera min kära moders pengar. Skall ju som tidigare sagt storhandla på onsdag, can't wait. Hör hur min garderob skriker efter nya plagg. I morgon hade jag tänkt att jag skulle finstäda min garderob, göra den redo för en explosion av vårplagg! Planerar att handla kjolar i olika typer av mönster, längre skjortor - möjligen i jeanstyg, någon topp med fina detaljer, samt skor för vårens varma dagar. Kommer jag lyckas att hålla mig till min tre ord? Tveksamt. Nu kallar Vindens skugga!

Ciao!

MARS/29
2010-03-29 / 11:52:25 / allmänt babbel

God morgon!
Har sovit så himla dåligt i natt, måste bero på att det är väldigt ljust inne i mitt rum. Får väl dra för gardinerna i natt (= Anyways, hur är det med Er denna sköna måndagsförmiddag? Jag har just ätit frukost och vet inte riktigt vad jag skall hitta på. Måste dock läsa min bok i dag, ska försöka att ha läst ut den i morgonkväll. Vi får se om jag lyckas (=

NATT
2010-03-29 / 00:19:55 / allmänt babbel

Ska shoppa med mor på onsdag, vilka är då min tre ord? Jo, blommigt, detalj och vardag.

MARS/28
2010-03-28 / 20:35:28 / musik

starry eyed av ellie goulding.

spotify

MARS/27
2010-03-27 / 11:35:02 / allmänt babbel

Ska åka om en tio minuter, ville bara önska trevlig helg då jag inte kommer blogga förrens i morgonkväll.

MARS/26
2010-03-26 / 21:35:08 / allmänt babbel

Bloggade aldrig i går, i'm sorry. Har haft mycket i skolan nu denna vecka så därför har jag varit inaktiv.
I dag slutade jag vid 16.00, då gick jag och Cassandra och handlade presenter. Då det var så otroligt fint väder här i Lund, bestämde vi oss för att stanna i stan en liten stund längre än planerat. Vi fikade på Espresso House och körde chatroulette. Mycket trevligt avslut på en lång fredag. Fick förresten VG på förra veckans prov i matematik, blev överlycklig då jag aldrig någonsin nått detta betyg förr i matematik =D så får det gärna fortsätta.
Nu hade jag tänkt att läsa min bok Vindens skugga som måste vara utläst väldigt snart. Sedan för att avsluta denna fredagskväll tänkte jag se de senaste avsnitten av Vampire Diaries samt Supernatural. Perfekt!



p: flickr

MARS/24 KVÄLL
2010-03-24 / 18:55:20 / allmänt babbel

Kom just från veterinären, vi har vaccinerat Alice.
Filosofiprovet gick bra, var riktigt nervös men jag och frugan klarade oss genom det (= Nu i kväll skall jag repetera inför provet i matematik, samt börja med en uppsats i engelska. Börjar strax innan 13.00 i morgon, skall då besöka journalistikinriktningen en stund. Vid 14.45 är det extra provtid, det är då jag skall göra mitt matematikprov. Hoppas på att få godkänt nu, dock så matchar inte jag och ekvationer alls. Vi får se hur det går, är nervös då läraren har sagt att jag har chans till att få VG i matematik som slutbetyg, om jag visar bra prestationer nu i slutet. Ja, får göra mitt bästa. Nu skall jag kolla mina prenumerationer på youtube och sedan ta tag i matematiken. Ciao!

MARS/24
2010-03-24 / 09:16:15 / allmänt babbel

Mamma, jag vill att mitt Photoshop ska fungera =D

FILOSOFI
2010-03-23 / 14:48:08 / allmänt babbel

Alice ligger vid min fötter och sover medan jag pluggar filosofi.



Vad hittar ni på?

MARS/23
2010-03-23 / 12:49:38 / allmänt babbel

Är hemma efter dagens skola (= Har just ätit lunch, couscous med stekta morötter och palsternacka, det är supergott! Tänkte vila nu en timma eller två innan jag börjar med filosofi, har prov i morgon muntligt, ser inte fram emot det då jag verkligen ogillar muntliga prov. Dock har jag med min fru som stöd (= Vi ska, tillsammans med Elias i vår klass, göra provet på samma gång i grupp. Det ska nog gå bra, fruktar en blackout, men det ska nog gå bra (: Nu ska jag lägga mig i min varma säng och se Gossip Girl.

Ciao!

21:21
2010-03-22 / 21:22:48 / allmänt babbel

Diana: Kunde inte kommentera din blogg, det var något fel med den. Var är det du vill ha bilder? Kram.

MARS/22
2010-03-22 / 20:11:17 / allmänt babbel

Jag har nu så otroligt ont i min rumpa efter att ha suttit konstant i fem timmar och räknat matematik. Min säng ser ut som ett bombnedslag då det ligger saker exakt överallt. Man kan hitta ett flertal räknehäften, läroböcker, pennor, linjaler, mappar, häften och väskor i min lilla säng. Det märks att jag har mycket att göra helt enkelt. Nu måste jag skriva några summaries samt läsa genom filosofin. Skriver när mitt liv är värt att leva igen ;)

SINK OR SWIM
2010-03-22 / 15:46:31 / musik



a: tyrone wells
r: remain
s: sink or swim

MARS/22
2010-03-22 / 12:56:37 / allmänt babbel

Tjolahoppsansa!
Om en halvtimma går bussen in till stan, ska som tidigare sagt till folktandvården vid 14.00. Har just ätit lunch, pasta med pesto, och funderar på om jag skall fokusera på läxor nu den sista halvtimman. Måste dock gå och borsta mina fula tänder nu, bloggar i kväll.

MARS/21 KVÄLL
2010-03-21 / 22:10:06 / allmänt babbel

God kväll!
Skall snart krypa ner i min säng (= Tänkte bara skriva kort om hur min morgondag kommer se ut. I morgon har jag endast två lektioner, varav en kommer innehålla teori, samt information om hjärt- och lungräddning. Efter dessa lektioner åker jag hem om innan jag skall till folktandvården. Fruktar tandläkaren då jag antar att de skall spänna min tandställning, vilket kan värka i flera dagar efteråt. När jag sedan kommer hem igen har jag en massa skolarbete att sysselsätta mig med. En bok och två prov, great!

Skall försöka att börja blogga mer regelbundet framöver. Nu skall det sovas.
Ciao!

MARS/21
2010-03-21 / 16:57:46 / allmänt babbel

Har varit ute och övningskört med fadern min och gud vad nervös jag blir varje gång! I dag fastnade jag i ett rödljus och fick motorstopp, har aldrig varit så stressad förr. Det var fruktansvärt. På vägen hem gick det dock bättre. Nu sitter jag och spanar in mina favoritbloggar, är ensam hemma vilket är superskönt. Senare ska jag fortsätta med läxor och annat tråkigt. Funderar på vad jag ska laga för mat i kväll (= hmm. Typiskt mig att alltid tänka på mat ;) Nu ska jag nog sätta mig framför tv-apparaten. Ciao!

FORMULA 10.0.6
2010-03-21 / 10:14:46 / allmänt babbel

Vill tipsa er om denna cleanser från Formula 10.0.6. Den har namnet Best Face Forward och är verkligen bra och prisvärd. Man tar en klick och masserar in i ansiketet, sedan sköljer man bort det med varmt vatten, efteråt känner man sig superfräsch och hyn får en fin lyster. Formula 10.0.6 har ett flertal produkter, just denna innehåller passionsfrukt, grönt te och chamomille. Passionsfrukt hjälper mot oljig hy och det gröna téet tar bort smuts och bakterier. Ni finner produkterna på KICKS.



p: formula 10.0.6

UPPFRÄSCHNING
2010-03-21 / 01:17:45 / allmänt babbel

Ser ni min nya stilmall? Ser det bra ut på era skärmar?

Efter flera timmars arbete är den äntligen färdig, någorlunda. Grunden till stilmallen kommer från underbara Tescho som ni finner här. Bilderna i headern är då mina egna och det finns även en mouseovereffekt på dessa. Om ni klickar på en första från vänster kommer ni t. ex till min modekategori. Bilden i mitten har en länk till fotografikategorin, och om ni klickar på den sista bilden, kommer ni till min musikkategori. I min dator ser allting bra ut men det kanske ser ut som crap i eran. Om så är fallet, lämna gärna en kommentar =D
Denna design är en gratis design, tycker det är väldigt bra att det finns sådana, då kan man lätt få en bra grund. För att göra den mer personlig bytade jag ut de bilderna som redan fanns mot mina egna. Om ni är sugna på att ha en riktigt snygg stilmall kan jag verkligen rekommendera Tescho. På hennes hemsida finner ni ett flertal fina stilmallar att välja mellan.

MARS/20
2010-03-20 / 18:10:39 / allmänt babbel

Kom just in från en liten promenad med Alice. Då hennes koppel ej passade fick jag ha henne i mina armar, det var supermysigt. Hon har knappt varit utomhus innan så nu gick vi bara runt grannarnas hus. Det var lite kyligt ute så hon hade en halsdduk runt om sig och sedan burrade hon in sitt lilla huvud under mina dubbelhakor. Hon är så gullig. Har dock varit lite sur på henne i dag då hon skvätt ut en halv påse kattsand på mitt nydammsugade golv, men då hon är så söt så är det lätt att förlåta henne, lyckost.



Alice när hon var ungefär två månader.



Alice för någon vecka sedan, några kilo tjockare (=.


I dag har jag gjort en del matematik och läst min bok Vindens skugga. Känner mig stressad då den ska vara utläst snart och jag knappt har hunnit läsa halva. Får väl läsa en del nu i kväll och i morgon så får jag se hur långt jag kommer. I morgon ska jag troligen övningsköra också, samt läsa på till filosofiprovet jag har på onsdag. Det blir en tuff helg, men det är skönt att vara ledig. Snart är det också påsklov, vad väntar då? Jo, att göra en presentation i Powerpoint ang. boken jag ej har läst ut än. Usch, nu blev jag väldigt stressad :( Blä. Jag kan dagdrömma lite om det kommande sommarlovet, det närmar sig! Om mindre än tre månader sitter jag på en restaurang i London tillsammans med mamma, så länge vår båt inte sjunker. Nu ska jag snart äta middag. Ciao!

MARS/19 KVÄLL
2010-03-19 / 21:35:37 / allmänt babbel

Fikade på Espresso House med Maria och Cassandra i dag, superkul! Vi körde chatroulette, förstår inte hur jag har kunnat undgå detta fantastiska fenomen. Vi hittade tre franska små pojkar i tjugoårsåldern, vi sade att vi själva vart arton och flygvärdinnor, hur kan de gå på våra otroligt dåliga lögner?! Killarna var ändå väldigt trevliga och deras hund var to die for. Cassandra blev sedan vän med de på facebook och nu får hon en massa felstavade komplimanger av dessa =D Gulligt.
I morgon fyller Cassandra år, måste komma ihåg detta!
Nu ska jag se en film eller liknande.
Ciao!

MARS/19
2010-03-19 / 14:20:36 / allmänt babbel

Kände lukten av vårregn i morse, gud vad mysigt =D

Fick just tillbaka mitt prov i tyska, fick VG, är nöjd. Är inte lika nöjd med dagens prov i matematik, varför är jag inget matematikgeni?!?

SLOW SLOW
2010-03-18 / 19:40:57 / musik



a: the national
r: boxer
s: slow slow

MARS/18
2010-03-18 / 19:09:53 / allmänt babbel

Det är torsdag. Har haft en supertrevlig eftermiddag med Agnes. Vi tjockade på McDonalds och lekte inne på KICKS. Det måste vi göra om, fast minus tjockandet (=. I morgon har jag prov i matematik, not looking forward to it. Det går som det går, jag är inget mattegeni och förväntar mig inget MVG. Efter skolan ska jag, Maria och Cassandra fika. Nu är jag pömsig! Bye bye!

MARS/17
2010-03-17 / 20:38:13 / allmänt babbel

Provade just på chat roulette, shit vad nastyyy!!

MARS/17
2010-03-17 / 17:01:13 / allmänt babbel

God dag gott folk.
Sitter framför tv-apparaten och räknar matematik, har prov på fredag, det är svårt. Just tryckt i mig 100 gram mjölkchoklad, känns lagom bra! I morgon börjar jag vid 10.30, ska på information angående valbara kurser till andra och tredje året av gymnasiet. Efter skolan ska jag kanske träffa bästa Agnes. Bloggar senare!

C L O T H E S
2010-03-16 / 15:35:49 / allmänt babbel

Gud vad jag är sugen på nya kläder!


blommiga kjolar. svarta strumpbyxor med hjärtan.
tygskor. högklackat. långa handskar. blusar. stora
skjortor. klänningar. bodycon klänningar.

MARS/16
2010-03-16 / 11:19:34 / allmänt babbel

Gjorde just mitt tyskaprov, it went fiiiiine. Nu sitter jag här vid skolans reception och väntar på frugan så vi kan äta lunch. Har slutat för dagen (=

SOL
2010-03-15 / 17:09:24 / allmänt babbel

Gud vad jag älskar solen, sannerligen guds gåva till människan! I morse blev det ett oförberett prov i spanska, hemskt, "Lord Have Mercy Upon My Soul" var det ända jag tänkte. Provet gick väl sådär, imperfekt och preteritum kan gå och dra sig i byxan, big time! Nu på eftermiddagen har jag gjort summaries till "Big Mouth and Ugly Girl" och gosat med Alice, min söta kissekatt =). I kväll ska jag repetera inför provet i tyska som jag har i morgon. Nu är det dags för One Tree Hill.



p: flickr

MARS/14
2010-03-14 / 14:21:04 / allmänt babbel

Hallihallå små gullefjun!
It's sunday today. Söndagar innebär läxläsning - blä. Jag har redan gjort en del matematik och engelska så nu tar jag det lungt. Måste äta någon typ av lunch snart också. Skriver senare när mitt liv blivit lite mer händelserikt.

VÅRSOL
2010-03-13 / 19:18:01 / allmänt babbel

I dag blev det lite av en premiär för min vårkappa! Kändes otroligt skönt!
Var och storhandlade i dag på det stora köpcentret(läs. ö&b). Det blev Garniers hårinpackning, lovely. Den luktar så jäkla gott =D Ska prova den senare ikväll (= Nu måste jag städa lite och duscha, sedan blir det en filmrulle, the ugly truth.

SUNSHINE
2010-03-13 / 11:58:09 / allmänt babbel

Godmorgon mina vänner!
Sitter just nu och äter mina Crownfieldflingor i väntan på något bättre. Tittar även på ett gammalt avsnitt av Vampire Diaries, dreegel. I dag blir det kanske en tur till Nova Lund eller Center Syd, vi får se. Annars blir det till att öva på tyskaprovet. See you later aligator.

MARS/11
2010-03-11 / 18:58:48 / allmänt babbel

Just gjort klart min läxa i spanska, imperfekt och preteritum kan gå och dra sig i byxan. Nu måste jag dock ta tag i "big mouth and ugly girl". All respekt till Joyce Carol Oates, men varför?!? Varför skrev du denna dumma bok?!?!?

GODMORGON
2010-03-11 / 10:11:29 / allmänt babbel

Godmorgon gott folk!
Har vaknat till och från sedan åtta-tiden, varför?!
Nu är jag i allafall uppe och innan jag går mot bussen ska jag äta lunch, göra ansiktsmask och klä på mig. Åker vid ett eller halv två-tiden. Bloggar senare =D

ALEXANDER MCQUEEN
2010-03-10 / 22:11:32 / fashion



p: style

Läs om Alexander McQueens sista kollektion här.

FAVORITER PÅ OSCARSGALAN
2010-03-10 / 21:07:56 / fashion







p: posh24

Cameron, Anna och Penelope var de vackraste på galan enligt mig.

FANFANFAN
2010-03-10 / 19:12:32 / musik

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig,
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans,
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du
joakim thåström

LOST ALONG THE WAY
2010-03-10 / 18:46:19 / musik

klicka här

lost along the way med passande video till.

MARS/10
2010-03-10 / 18:26:29 / allmänt babbel

Heyy ya'll.
Whattaya doing?
Kom hem för drygt en timma sedan efter dagens simning. Känner att jag borde ta en dusch men nej, inte än. Nu i kväll måste jag läsa böckerna vi har i skolan, big mouth and ugly girl, samt vindens skugga. I morgon börjar jag inte förrens vid två, vilket är sjukt chill, verkligen skönt att kunna sova länge (=. Nu måste jag ta min nytvättade maskin med kläder ;) Ciao!






p: jag just nu, en klorluktande råtta efter dagens simning.

by the wayy: om ni bara älskar sorgliga små melodier måste ni lyssna på lost along the way, den är gjord av antingen john nordstrom eller mozella, sök på youtube, den är väldigt känd så den är lätt att hitta.

HUNGRY EYES
2010-03-08 / 16:51:46 / allmänt babbel





p: unknown

MARS 8
2010-03-08 / 13:44:35 / allmänt babbel

Just tagit en lång promenad här ute på landsvägarna. Funderar på att baka...

OSCARSGALAN
2010-03-07 / 20:00:45 / allmänt babbel

Oscarsgalan är nära! Funderade på att följa den i natt men har bestämt mig för att se den på E! i morgon eller senare i veckan i stället.

THE BOX
2010-03-07 / 19:52:51 / allmänt babbel

Ska mysa framför tv-apparaten tillsammans med ben och hans kompis jerry. The Box är filmen jag ska se.



MARS/7
2010-03-07 / 18:49:36 / allmänt babbel





p: pheebs



Agnes
2010-03-07 / 12:49:04 / allmänt babbel

Har haft en underbart mysig kväll, natt samt morgon tillsammans med bästa Aggis. Nu har hon dock åkt hem, saknar henne något otroligt. I går åt vi bohemian raspberry och tittade på tv-apparaten. Vi lade oss hyffsat tidigt, vid ett-tiden redan. I morse låg vi och pratade om allt möjligt, supermysigt. Detta måste vi göra om. Älskar dig (=

MARS/5
2010-03-05 / 20:21:08 / musik

Nu är det långhelg som gäller, så otroligt skönt (= Min helg ska spenderas med Agnes, B&J och film, supermysigt.
Nu under eftermiddagen har jag haft fullt upp att städa huset inför finbesöket =D





JUNE
2010-03-05 / 12:32:11 / allmänt babbel



p: flickr

L O N D O N
2010-03-03 / 10:30:44 / allmänt babbel

Planerar Londonresa i sommar =D Happyface!

MARS/2
2010-03-02 / 15:04:24 / allmänt babbel

ensam hemma med mamma - för en gångs skull. skorpor. té. blåbärsglass med chokladsås. inget skolarbete. livet är bra ibland.

.
2010-03-01 / 21:56:12 / allmänt babbel

funderar, är vår vänskap över?

MARS/1
2010-03-01 / 13:05:19 / allmänt babbel

Just blivit klar med hemtentan, skönt.

RSS 2.0